Yapılışı:
Seçmiş olduğunuz tavuk butlarını 6-7 bardak su ile iyice yumuşayana kadar kaynatın. Ardından butları ufak ufak didikleyin. Ayrı bir tencere içerisine sıvı yağ ve unu ekleyerek un pembeleşinceye kadar kavurun. Üzerine de altı su bardağı tavuk suyundan alarak ekleyin. Kaynatmaya başlayın kaynama anına geldiğinde hemen şehriyeleri atın 10 dakikaya kadar kaynatın. Sonra da didiklediğiniz tavuk parçalarını ekleyin tuzunu da ekleyin ve afiyetle servis edin.
Malzemeleri
bir adet tavuk budu
bir su bardağı arpa şehriye
iki çorba kaşığı un
dört çorba kaşığı sıvıyağ
altı su bardağı tavuk suyu
bir tatlı kaşığı tuz
- çok güzel el işi tasarımlar
- çılgın ev tasarımları
- 2012 mezuniyet balo kıyafetleri
10 Temmuz 2012 Saat : 10:28
No comments:
Post a Comment